SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez hanımefendi Şehit Ailelerine ziyarette bulundu

Vali Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez hanımefendi Şehit Ailelerine ziyarette bulundu

A - +

Aksaray Haberleri - 04.11.2016 - 16:31

Vali Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez hanımefendi Şehit Ailelerine ziyarette bulundu

Yeşim Pekmez hanımefendi ilk olarak 13 Mayıs 2013 tarihinde yaptığı uçuş sırasında düşen F16 uçağında şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Hamza Gümüşsoy’un ailesini ziyaret ederek şehidimizin annesi Zübeyde Gümüşsoy ve babası Yunus Gümüşsoy ile görüştü.

Şehit ailesi kendilerini yalnız bırakmayarak ziyarette bulunan Yeşim Pekmez hanımefendiye teşekkür etti.

Daha sonra 2007 yılında Şırnak İlinde Şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir’in ailesini ziyaret eden Yeşim Pekmez hanımefendi, şehidimizin eşi Ülkü Demir ve annesi ile görüştü.

Yeşim Pekmez hanımefendi son olarak bu yıl içerisinde Ağrı Dağı bölgesinde şehit düşen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kazım Ay’ın ailesini ziyaret etti. Şehidimizin babası Mustafa Ay, eşi Solmaz Ay’a baş sağlığı dileyen Yeşim Pekmez hanımefendi şehidimizin ikiz çocukları Yiğit ve Yusuf’u severek bir süre sohbet etti.

Ailelerle sohbet ederek, şehitliğin en yüce makamlardan biri olduğunu söyleyen Hanımefendi, “ Şehitlerimiz, vatanını, milletini korumak adına canını ortaya koymuş yüce insanlardır. Siz şehit aileleri de seçkin ve özel insanlarsınız. Sizlerin acısı bizim acımız, her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021