SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Pekmez’den ATSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Vali Pekmez’den ATSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 03.07.2018 - 9:57

Vali Pekmez’den ATSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, ilimiz iş dünyasının öncü kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

2018-2022 yılı ATSO Yönetim Kurulu ve Meclisinin başarılı projelere ve çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirten, Vali Aykut Pekmez, Aksaray için her zaman iş dünyasının yanında olduğunu dile getirdi.

İlimiz Valisi Aykut Pekmez’i iş dünyası olarak her zaman takdir ettiklerinin altını çizen, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş’da ziyaret sırasında yaptığı açıklama da; “Aksaray son yıllarda Kamu İdarecileri bakımından çok güzel ve başarılı dönemler yaşamaktadır. Sayın Valimiz Aykut Pekmez, Aksaray’da görevine başladığı günden bu yana gerek iş dünyamız gerekse vatandaşlarımız tarafından çok sevilmiş ve başarısı ile örnek bir idareci olmuştur.

Dünya’nın her yerinde olduğu gibi ilimizde de insanlarımız kendilerini sahiplenen idarecileri görmek istemektedirler. Aksaray Valiliği gibi şehrimizin en büyük idari makamında da sayın Valimiz gibi çalışan insanları gördüklerinde vatandaşlarımız ve iş dünyamızın çalışanları mutlu olmaktadırlar. Bu anlamda Sayın Valimize iş dünyamız adına canı gönülden teşekkür ediyorum” Dedi.

Aksaray’ın başarısı için başarılı idarecilerine ihtiyaç olduğunu dile getiren, Meclis Başkanı Fatih Tekin’de yaptığı açıklama da “Aksaray’ın en sevilen ve en çalışkan insanlarının başında gelen Sayın Valimiz Aykut Pekmez’e ziyaretinden dolayı ATSO Meclisimiz adına teşekkür ediyorum. Bir şehrin başarısı idarecileri, iş dünyası ve vatandaşlarının bir araya gelmesi ile ortaya çıkmaktadır. Ortak Aklın Gücünün olduğu her yerde başarı vardır. Sayın Valimiz göreve geldiği günden bu yana Aksaray için her zaman elini taşın altına koymuş, Aksaray’ı benimsemiş ve Aksaray için çalışmıştır. Bu anlamda bütün şehir olarak kendisine teşekkür ediyoruz” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021