Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Pekmez Fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor

Vali Pekmez Fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 21.02.2017 - 12:20

Vali Pekmez Fabrikaları ziyaret etmeye devam ediyor

Vali Aykut Pekmez Organize Sanayi Bölgesinde bayan giyim üretimi yapan Kaya Giyim’i, Bims Makineleri üreten Ak-Em Makine’nin üretim fabrikasını ve Altuntaş Grubun OSB de bulunan çelik silo ve havalandırma ekipmanları üreten fabrikasını (MAFAL-FUMAL-OBİAL) ziyaret etti.

Vali Pekmez Aksaray OSB’de ulusal ve uluslararası çapta çok önemli firmaların üretim yaptığını belirterek OSB’de üretim yapan fabrikaları tanımak ve sanayicinin sorunlarını dinlemek için ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

OSB Yönetim Kurulu üyeleri Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve OSB Bölge Müdür Vekili Ayhan Ermiş ile ilk önce ünlü markalara bayan giyim ürünleri imal eden Kaya Giyim Konfeksiyon İth. San. Ve Tic. Ltd. Şti.’ni ziyaret eden Vali Pekmez, fabrika sahipleri Metin Ali Enli ve Mehmet Ali Kaya ile görüştü. Kaya fabrikada toplamda 250 işçi çalıştığını belirtti.

Fabrikanın üretim tesislerini gezen Vali Pekmez fabrikanın üretim aşamaları inceleyerek bilgi aldı.

Vali Pekmezi daha sonra bims makineleri üreten Ak-Em Makine Ltd. Şti.’ni ziyaret etti. Fabrika sorumlusu Seyfettin Karagöz ile görüşen Vali Pekmez, 20 kişinin çalıştığı fabrikanın üretim aşamalarını inceleyerek Karagözden fabrika hakkında detaylı bilgi aldı.

Vali Pekmez ve beraberindekiler son olarak Altıntaş Grubun OSB de bulun çelik silo ve havalandırma fanları üreten fabrikasını (MAFAL-FUMAL-OBİAL) ziyaret etti.

Fabrika sahipleri Bekir Altuntaş ve İmdat Altuntaş’tan fabrika ve üretim hakkında bilgiler alan Vali Pekmez, üretim aşamalarını inceledi. Altuntaş, bu fabrikada Çelik silo ve havalandırma fanları ürettiklerini, bir diğer fabrikalarında da motor üretimi yaptıklarını ve toplamda Altuntaş Grup olarak bünyelerinde 700 kişiye çalıştığını belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021