SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Pekmez “Bende Varım” tiyatro ekibiyle buluştu

Vali Pekmez “Bende Varım” tiyatro ekibiyle buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 26.09.2016 - 12:41

Vali Pekmez “Bende Varım” tiyatro ekibiyle buluştu

Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Aksaray Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi hastalarının oluşturduğu ‘Bende Varım” tiyatro ekibiyle; İl Genel Meclis Üyesi Selda Çıtak’ın ev sahipliğinde Van Kahvaltı Sarayında bir araya geldi.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Aksaray Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ve tiyatro ekibinin kurucusu Dr.Basri Köylü, merkez doktorları ile tiyatro ekibinin katıldığı kahvaltıda; Dr. Basri Köylü ve tiyatro ekibi ile görüşen Vali Aykut Pekmez çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tiyatro sayesinde hastalarındaki değişimlerle ilgili bilgi veren Dr. Basri Köylü ve merkez doktorları içe dönük, iletişime geçemeyen, sosyal hayata adapte olamayan kişilerin tiyatro sayesinde büyük değişim gösterdiğini tedavide tiyatronun çok büyük etki yarattığını belirttiler.

Tiyatro ekibi oyuncuları ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez, Toplum Ruh Sağlığı doktorları ve tiyatro ekibi oyuncularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021