SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Mantı’dan Mehmetçik İlkokulu’ na Ziyaret

Vali Mantı’dan Mehmetçik İlkokulu’ na Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 09.11.2019 - 13:51

Vali Mantı’dan Mehmetçik İlkokulu’ na Ziyaret

Vali Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi ile birlikte Aksaray Merkez Mehmetçik İlkokulu’ na ziyarette bulundu.

Ziyarette Vali Ali Mantı ve eşi Işıl Mantı Hanımefendi Mehmetçik İlkokulu’nda ders gören öğrenciler ve velililer ile bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası konuşma yapan Vali Ali Mantı; benzer üzücü olaylar olmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Konuşmalarının devamında “Okulumuzun eğitimi güzel. Talihsiz bir olay oldu. Aksaraylılar olarak insanlara saygılı, sevgiyle davranan Anadolu’nun ortasında güzel bir şehir. Biz ilimizin güzelliklerle anılmasını istiyoruz. Burada birlik ve beraberlik içerisinde eğitim öğretime devam edeceğiz. Valilik olarak bizler imkanlar çerçevesinde sizlerin yanındayız. Çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmeye çalışacağız. Hep birlikte güzel eğitim öğretim yılı geçireceğiz. Basına yansıyan bu talihsiz olay bir daha inşallah yaşanmaz. Birliğimiz beraberliğimiz inşallah hiçbir zaman bitmez.” dedi.

Vali Ali Mantı konuşmasının ardından sınıflarda incelemelerde bulundu. İncelemelerinden sonra okulda eğitim gören özel çocuklar ve velileri ile bir süre sohbet etti.

Ziyarete Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, eşi Sebiha Kartal katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021