SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Mantı Gazeteciler Birliği’ni Ziyaret Etti

Vali Mantı Gazeteciler Birliği’ni Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 22.02.2019 - 18:14

Vali Mantı Gazeteciler Birliği’ni Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Ali Mantı Aksaray Gazeteciler Birliğini ziyaret ederek Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya ve Cemiyete bağlı ulusal ve yerel gazetecilerin imtiyaz sahibi ve temsilcileri görüştü. Vali Mantı ziyarette Anadolu’da Aksaray’ın gelişmekte olan güzel ve şirin bir şehir olduğuna dikkat çekerek “Gazeteciler bir kamu görevi yaparak ilin tanıtımına katkıda bulunuyor.
Biz istiyoruz ki ilimiz güzel haberlerle anılsın. Güzel haberlerle anılan, ulusal basında kıymet gören bir il olmasını arzu ediyorum” dedi. “Aksaray’da göreve başladığım günden bu yana toplumun her kesimiyle tanıştık” diyen Vali Mantı “Aksaray, halkı sıcak, misafirperver ve çok nazik insanların bulunduğu güzel bir şehrimiz. İlimizdeki basın mensuplarının da hassasiyetlerinin farkındayız. İlimizin daha ileri seviyelere ulaşabilmesi için toplumun her kesimine ama özellikle gazetecilere büyük görev düşüyor. Bu minvalde Aksaray’daki basın mensuplarından memnunum” diye konuştu.

“Değer Katacağına İnancımız Tam”

Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Yaşar Sarıkaya da “Sayın Valimizin ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendisi ilimize son zamanlarda gelen en önemli valilerimizden bir tanesi. Halkımız Sayın Valimizi çok seviyor ve takdir ediyor. Kısa sürede Aksaray halkının kalbinde yer eden Sayın Valimizin ilimize çok büyük değerler katacağına ve güzel işler yapacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021