SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » VALİ İSABETLİ KARAR VERDİ

VALİ İSABETLİ KARAR VERDİ

Ahmet Erbaş

Ahmet Erbaş

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 09.01.2017 - 14:26

Her ne kadar ilk, orta ve lise okuyan çocuğunuz olmasa da, öğretmenin gelinim, ilkokul birinci sınıfa giden bir torunum var.

Her kar yağışında, bilhassa sabah namazından sonra saat yedi veya sekiz iken, henüz ortalık ışımadan komşu çocuklarının ve mahallemizdeki öğretmen ve memurların ortalık aydınlanmadan yollara düşmeleri yüreğimin ciz etmesine sebep oluyor.

Pazar günü kar yağışının Ara Sarı devam edeceği anlaşılınca, hep Valiliğin tatil kararını bekledim. Çünkü yıllar sonra Aksaray ikinci defa öylesine bir yoğun kar yağışı yaşıyor.

Olumsuz hava şartlarına ne Aksaray Halkı ne öğrenciler nede sürücüler alışık değil.

Öğrenciyi, öğretmeni ve Velileri telaşa düşürmeden sayın Valimiz Aykut Pekmez’in isabetli bir kararla okulları tatil etmesi, hamile ve özürlü memurlarında izinli sayılması kararını gönülden tebrik ediyorum ve alkışlıyorum.

Bir tarafta, kar TATİLİ konusunda Sayın Valimizi tebrik ederken; KAR BEREKETİNDEN Cenabı Hakka HAMD ediyor, ŞÜKR ediyor, kar bereketimizin hayırlı olmasını niyaz ediyorum.

KENDİNİZE PEKMEZLİ –KAR ZİYAFETİ ÇEKİN.

Geçen Haftaki kar bereketinde bazı arkadaşlarım fazlası ile istifade ettikleri halde evimin bulunduğu yerde TEMİZ KAR bulma şansım olmadığı için PEKMEZLİ KAR ziyafetinden biz istifade edemedik.

Sevgili kardeşim Mustafa Avcı “bir tepsi kara pekmez döküp çaldık kaşığı” deyince ne kadar kıskandığımı anlatamam…

Evde Ortaköy Çatin den ve bayır altından gelme özel pekmez var.

40 yıl sonrada olsa bu defa ŞİFA NİYETİNE diyerek bende bir tepsi KAR’ a pekmez döküp kendime ziyafet çekeceğim…

Çek Besmeleyi “şifa niyetine diyerek sizlerde yiyebilirsiniz…

GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM…

Eskiden” ÇALIŞAN GAZETECİLER” gününde her siyasetçi kendi yandaşını davet eder, yüzde yüz bu özel gün içki ile kutlanılırdı.

Bu sene iktidar partisi ve Aksaray Belediyesi YANDAŞ GAZETECİ seçmeden Aksaray’daki bütün Basın mensuplarını KAHVALTIYA ve AKŞAM YEMEĞİNE davet etmeleri alkışlanacak bir olaydır.

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay sabah kahvaltısına, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı’da Akşam yemeğine davet ettiler.

“Bizden veya Bizden değil” demeden tüm Basın mensuplarına değer veren, iktidar Partisi İl Başkanı ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021