SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali ve Başkanın Eşleri Görme Engellilerle Buluştu

Vali ve Başkanın Eşleri Görme Engellilerle Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 07.03.2017 - 8:02

Vali ve Başkanın Eşleri Görme Engellilerle Buluştu

68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, tanışma ve kaynaşma adı altında bir kahvaltı programı düzenledi.

Anemon Cafe’de düzenlenen programa Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Aksaray Başkanı Aysun Akkurt, AGİK Aksaray Girişimci İş Kadınları Kurulu Başkanı Hatice Şahin Eroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, 68 Aksaray Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muammer Acar ile görme engelli vatandaşlar katıldı.

Görme Engelliler Kulüp Başkanı Muammer Acar, kulübün eğitim ve kültür faaliyetleri gibi önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek “ 2013 yılında kurulan kulübümüz 4 yıllık bir kulüptür. Aksaray’da birçok sorunlara eğilmiştir. Görme engelliler alanında birçok çalışmaları kamu yararına yapıyoruz. Spor eğitimlerini verdik. Kulübümüzde 8 tane branşımız var. Değişik illerde düzenlenen turnuvalara Kulübümüz sporcularıyla birlikte katılıyoruz. Aksaray’ımız en güzel şekilde temsil ediyoruz. Yaptığımız faaliyetlerle görme engelli tüm arkadaşlarımıza özgüvenlerini aşılıyoruz. Özgüvenleri gelince kendilerini daha iyi hissediyorlar. Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımız bu konuda çok duyarlılar. Sayın valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızın eşlerine davetimize katıldıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vali eşi Yeşim Pekmez “ Bu grupla birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bizi bu organizasyonda buluşturan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Topluma en büyük örnek, bu grup diyorum” şeklinde konuştu.

Vali eşi Yeşim Pekmez ve Başkanın eşi Hasibe Yazgı, program boyunca görme engelli vatandaşlarla birebir ilgilenerek sorunlarını dinlediler. Daha önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman onların yanında olduklarını ifade ettiler.

Protokol eşlerinin kendileriyle buluşmasından çok büyük mutluluk duyan görme engelli vatandaşlar, Yeşim Pekmez ve Hasibe Yazgı’ya teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021