Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali ve Başkan, Sahaya İnerek Futbolcuları ve Taraftarları kutladı

Vali ve Başkan, Sahaya İnerek Futbolcuları ve Taraftarları kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.02.2017 - 11:42

Vali ve Başkan, Sahaya İnerek Futbolcuları ve Taraftarları kutladı

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz 68 Aksaray Belediye spor Ligin 19’uncu haftasında Kayseri Şekerspor’u ağırladı.

Dağılgan Stadyumundaki karşılaşmayı Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Aksaray Belediye Başkanı Halık Şahin Yazgı ve Aksaray İl Emniyet Müdürü Selami Hüner’de izledi. Taraftarlarca coşkuyla karşılanan, protokol müsabakaya büyük destek verdi.Vali ve Başkan atılan her golü ayakta alkışladı.

68Aksaray Belediyespor bu hafta müsabakaya etkili başladı. İlk dakikalarda rakibine zor anlar yaşatan siyah-beyazlılar ceza sahası içerisinde göz doldurdu. Dakika 4’de rakibinden sıyrılan Enes Soy rakip kaleye etkili şutunda top sağ direkten dışarı çıktı. Kaçan gol şansının ardından daha hırslı mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor rakip savunmayı art arda geliştirdiği atak hücumlarla zorladı.

26.Dakikada Emre Özer kornerden dönen topa sert vurdu top üst direkten dışarı çıktı. Benzeri bir hücumda ise 37.dakikada Uğur Yalçın göz önüne geldi. Ceza sahası yakınında serbest vuruş kullanan Uğur Yalçın’ın şutu üst direkten dışarı çıktı. 40.Dakikada Ceza sahası içinden dönen topa sert vuran Enes Soy’un şutu sağ taraftan dışarı çıktı. Dak. 43 (Gol) Gelişen 68Aksaray Belediyespor atağında direkten dönen şutu kafa vuruşu ile değerlendiren Ümit Kale topu kafayla ağlara göndererek 68 Aksaray Belediyesporu 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapayan Siyah Beyazlılar, İkinci yarıya da baskılı başladı. Muhammet Özdemir ve İbrahim Konuksever yaptıkları net şutlar ve pozisyonlarla rakibe zor anlar yaşattılar. Enes Soy ve Rıza Burak Kahraman’ın kritik şutları ise göz doldurdu. 68Aksaray Belediye sporun ataklarından yorulan konuk takım 84. Dakikada kalesinde 2. Golü gördü. Dak 84 (Gol) Hızlı gelişen 68Aksaray Belediyespor atağında Dakika 84’de ise rakibinden sıyrılan İsmail Demir sert bir vuruşla topu rakip filelere gönderdi ve durumu ev sahibi takım lehine 2-0 yaptı.

68 Aksaray Belediyespor’un ikinci golü taraftara rahat bir nefes aldırdı ve coşkuyla karşılandı.

Dakika 88’de oyuncu değişikliği yapan 68 Aksaray Belediyespor’da Uğur Yalçın’ın yerine Furkan Çelen oyuna dahil oldu. Dakika 90+1’de rakibinden sıyrılan Furkan Çelen’in sert şutu sağdan dışarı çıktı. Dakika 90+3’de 68 Aksaray Belediye sporun 3. Golü geldi İsmail Demir’in asistini Muhammet Özdemir gole çevirdi. Karşılaşma

3-0 Aksaray Belediye sporun üstünlüğü ile sona erdi.

Elde edilen galibiyetle şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşan 68 Aksaray Belediyespor karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı. Siyah Beyazlı taraftarlar Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Emniyet Müdürü Selami Hüner’i futbolcularla birlikte sahaya davet etti.

Vali, Başkan ve Emniyet Müdürü el ele vererek, Siyah Beyazlı tribünlere koştular, futbolcularla birlikte taraftarı selamladılar ve hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada “Kayseri Şekerspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenen 68Aksaray Belediyespor’umuzun başta oyuncuları olmak üzere, Teknik ekibimizi, Yönetimimizi ve Takımımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımızı yürekten kutluyor herkese ayrı ayrı Teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021