SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Aykut Pekmez’e ziyaretler devam ediyor

Vali Aykut Pekmez’e ziyaretler devam ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 24.03.2017 - 14:06

Vali Aykut Pekmez’e ziyaretler devam ediyor

Balküpü Şeker Fabrikasından Vali Aykut Pekmez’e ziyaret

Balküpü Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Keskinkılıç Vali Aykut Pekmez’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Keskinkılıç’ı Valilik Makamında kabul eden Vali Pekmez; misafiri ile bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Eski TEKEL İl Müdürü Yunus Ata Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti

Eski TEKEL İl Müdürü Yunus Ata Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret ettiler.

Ata, Vali Aykut Pekmez’e kendi yazmış olduğu ‘Ballı Börek’ isimli mizah kitabını hediye etti. Vali Pekmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek misafirine teşekkür etti.

Aksaray İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan Vali Aykut Pekmez’e ziyaret

İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray İl Başkanı Önder Özkan, Yönetim Kurulu ve Hanım Kolları, Vali Aykut Pekmez’i makamında ziyaret ettiler.

Vakıfın son dönemde yapmış olduğu faaliyetler hakkında Vali Aykut Pekmez’e bilgi veren Özkan, önümüzdeki dönmemde de yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında Vali Pekmez’i bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Pekmez, misafirlerine teşekkür ederek Vakıf çalışmalarında başarılar diledi.

Lise Öğrencileri Projelerine destek için Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti

Aksaray Merkez Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Melike Rüveyda Çetin ve sınıf arkadaşları hazırladıkları Ağaçlandırma Projesine destek olması için Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Öğrencileri makamında ağırlayan Vali Pekmez, öğrenciler ile bir süre sohbet ederek böyle bir sosyal sorumluluk projesi hazırlamalarından dolayı memnun olduğunu ve projelerine gerekli desteğin verileceğini belirterek öğrencilere teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021