SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Aykut Pekmez yetimleri sevindirdi

Vali Aykut Pekmez yetimleri sevindirdi

A - +

Aksaray Haberleri - 12.06.2018 - 20:45

Vali Aykut Pekmez yetimleri sevindirdi

Aksaray Valisi Aykut Pekmez Eskil İlçesinde torunları Mehmet ve Ramazan Tosun’a hem annelik hem babalık yapan 70 yaşındaki Kadın Tosun’un iftar sofrasına konuk oldu.

Ramazan ayı boyunca ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşların iftar sofralarına konuk olan Vali Aykut Pekmez Eskil ilçesinde Tosun ailesi ile birlikte iftar yaptı. Vali Pekmez İlçe Kaymakamı Yavuz Kartal, ilçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ında katılımıyla Tosun Ailesini ziyaret etti.

Mehmet ve Ramazan Tosun kardeşler ile babaanneleri Kadın Tosun ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez; dersleri hakkında bilgi aldığı kardeşlerin karnelerini inceledi. Teşekkür Belgesi alarak sınıflarını geçen kardeşlere çeşitli hediyeler vererek tebrik eden Vali Pekmez başarılarının devamını diledi.

Eskil Ulu Camiinde teravih namazını kılan Vali Pekmez namaz sonrasında vatandaşlarla görüşerek bir süre sohbet etti. Vali Pekmez; vatandaşlara yaptıkları ibadet ve oruçlarının kabul edilmesi dileğinde bulunarak hasbihal etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021