SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Aykut Pekmez şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı

Vali Aykut Pekmez şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 05.06.2017 - 16:17

Vali Aykut Pekmez şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ile birlikte şehit yakınları ve gazileri evlerinde ziyaret ederek birlikte iftar yaptı.

Vali Pekmez eşi Yeşim Pekmez ile birlikte Kore Gazisi Mehmet Acar’ı evinde ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk eşi Türkan Aktürk, Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ’ında katıldığı ziyarette Vali Pekmez Gazi Mehmet Acar ile birlikte iftar yaptı.

Vali Aykut Pekmez eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay ile birlikte Şehit Sinan Kunduracının ailesi ziyaret ederek birlikte iftar yaptılar.

Şehidin babası Mehmet, annesi Kezban Kunduracı ile görüşerek bir süre sohbet eden Vali Pekmez ile eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi bütün şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek emanetleri ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021