SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Aykut Pekmez Afrin Gazisini Ziyaret Etti

Vali Aykut Pekmez Afrin Gazisini Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 01.06.2018 - 17:18

Vali Aykut Pekmez Afrin Gazisini Ziyaret Etti

Vali Aykut Pekmez beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de terör örgütlerine yönelik yürütülen arama tarama faaliyetleri esnasında kontrol etmek için girdiği evin içerisinde EYP patlamasına maruz kalarak yaralanan Piyade Uzman Çavuş İhsan Arslan’ı ziyaret etti.

İhsan Arslan eşi Halime Arslan ve çocukları ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez ve Albay Fuat Anık; Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine yönelik mücadelesinin her zaman kararlı bir şekilde sürdüğünü belirten Vali Pekmez; Mehmetçiklerin bölge halkını terör örgütlerinin elinden kurtarmak için çok önemli bir görevi kahramanca icra ettiğini söyleyerek Arslan’a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Uzman Çavuş İhsan Arslan ve ailesi Vali Aykut Pekmez ile İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık’a teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyetleri belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021