SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ataklı’ya Yeşilay Kolluğu Takıldı

Vali Ataklı’ya Yeşilay Kolluğu Takıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 05.03.2015 - 15:59

Vali Ataklı’ya Yeşilay Kolluğu Takıldı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Aksaray Şube Başkanı Fikret Köse, Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Aksaray Şube Başkanı Fikret Köse ve Başkan Yardımcısı Sefa Çayır’ı Valilik makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, Yeşilay Cemiyeti’nin Aksaray’daki faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Vali Şeref Ataklı madde bağımlılığı ile etkin mücadele hedefi ile Aksaray’da önemli çalışmalar başlatıldığını belirterek, Aksaray’da bu konuda kurul oluşturulduğunu, işbirliği içinde bağımlılık yapan maddelerle mücadele edileceğini söyledi.

Yeşilay Cemiyeti Aksaray Şube Başkanı Köse de, 1-7 Mart Yeşilay Haftası olarak kutlandığını, zararlı maddelerle ilgili farkındalık oluşturma ve kamuoyunda duyarlılığı artırma amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi. Ziyarette, Yeşilay Aksaray Şube Başkanı Köse ve Başkan Yardımcısı Çayır tarafından Vali Şeref Ataklı’ya Yeşilay kolluğu takıldı. Köse ve Çayır, Yeşilay’a olan desteklerinden dolayı Vali Ataklı’ya teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021