SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ataklı Gazilerle İftar Yaptı

Vali Ataklı Gazilerle İftar Yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.07.2015 - 16:43

Vali Ataklı Gazilerle İftar Yaptı

-Vali şeref Ataklı: ‘Ülkenin dirliği birliği için vücutlarının önemli parçasını kaybetme pahasına varını yoğunu ortaya koyan gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz’

Vali Şeref Ataklı ev sahipliğinde İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez ve gazilerin katılımıyla Vali Konağında iftar yemeği verildi.

İftar sonrasında gazilerle bir süre sohbet eden Vali Ataklı ve Jandarma Komutanı Levent Ölmez, gazilerin askerlik anıları dinlediler. Vatan için bayrak için görev yapmanın onurunu yaşadıklarını belirten gaziler bu uğurda gazilik gibi önemli bir şeref payesi almanın da gururunu yaşadıklarını belirttiler.

Vali Ataklı gazilerle birlikte iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek: ‘Askerlik hizmetini yaparken bu ülkenin dirliği birliği için vücutlarının önemli parçasını kaybetme pahasına varını yoğunu ortaya koyan gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu vatan toprakları inşallah ilelebet mevcudiyetini devam ettirecektir. Bizler bu uğurda nice şehitler ve gaziler verdik. Allah onlardan razı olsun’dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021