SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ataklı Engelliler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti

Vali Ataklı Engelliler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 10.05.2016 - 13:09

Vali Ataklı Engelliler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti

Vali Şeref Ataklı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Levent Ölmez, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Tüzün ile birlikte Türkiye Engelliler Derneği Aksaray Şubesini ziyaret etti.
Engelliler Derneği Aksaray Şube Başkanı Bekir Kaya ve dernek üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Ataklı ve beraberindekiler ile bir süre sohbet ettiler.
Vali Ataklı, son dönemlerde yapılan düzenlemelerle dezavantajlı grup olarak görülen engelliler için önemli rahatlık sağlandığını bunların devamı olarak yine önemli çalışmalar sürdürüldüğünü söyleyerek bütün engellilerin 10-16 Mayıs Engelliler haftasını kutladı.
Engelliler Derneği Aksaray Şube Başkanı Bekir Kaya, Aksaray’da işi olmayan engelli sayısını çok az olduğunu belirterek Vali Şeref Ataklı ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021