SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ataklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Vali Ataklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

A - +

Aksaray Haberleri - 15.12.2015 - 15:17

Vali Ataklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Vali Şeref Ataklı’dan öğrencilere önemli tavsiye:

“İstediğiniz hedeflere ulaşmak için gayret göstermelisiniz”

Vali Şeref Ataklı Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti. Yeni yapılan 200 öğrenci kapasiteli yurt ve okulda incelemelerde bulunan Vali Ataklı ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sohbet etti. İmam Hatip öğrencilerinin önündeki engellerin kaldırıldığını ifade eden Vali Ataklı; “İstediğiniz hedeflere ulaşmak için gayret göstermelisiniz’ dedi.

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Vali Şeref Ataklı, yeni yapılan 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu ile okulda incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Yasin Sır’dan bilgi alan Vali Ataklı ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle görüştü.

Öğrencilere gelecekte yapmak istedikleri ve koydukları hedefleri üzerine sohbet eden Vali Ataklı, İmam Hatip Öğrencilerinin önündeki engellerin kaldırıldığına dikkat çekerek şöyle konuştu: “İmam Hatip öğrencileri istedikleri takdirde tüm üniversitelere gidebilme imkânlarına kavuştu. Bu noktada gayret size kalmış. Gayretli çalışır, kendinize doğru hedefler belirleyip o doğrultuda hareket ederseniz hedefinize ulaşmamanız herhangi bir sebep yok.’ dedi.

Hedeflere ulaşmada okumaya ve çok çalışmaya vurgu yapan Vali Ataklı: “Hayatı anlamada kavramada başarılı olmak istiyorsak daha iyi anlayışa sahip olmak istiyorsak kitaplar bizim için önemli bir araç bunu değerlendirmemiz lazım. Sizlere tavsiyem çok kitap okuyun kendinizi geliştirin. İnşallah başarılı olursunuz hedefinize ulaşırsınız.’ dedi.

200 kişilik öğrenci yurdunu gezerek incelemelerde bulunan Vali Ataklı, yurdun yatakhane ve diğer bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu. Görülen bazı eksikliklerin giderilmesi talimatını veren Vali Ataklı, öğrencileri herhangi bir ihtiyaç ve eksiklik hissetmemesi gerektiğini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021