SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ali Mantı İade-i Ziyaretlerde Bulundu

Vali Ali Mantı İade-i Ziyaretlerde Bulundu

A - +

Aksaray Haberleri - 27.12.2018 - 10:48

Vali Ali Mantı İade-i Ziyaretlerde Bulundu

Aksaray Valisi Ali Mantı iade-i ziyaretleri kapsamında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası ve Aksaray Esnaf Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Vali Ali Mantı ilk olarak Aksaray Sanayi Odası’nı ziyaret ederek ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin, ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre görüştü.

Vali Ali Mantı daha sonra Aksaray Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Borsa Başkanı Hamit Özkök ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tarafından karşılanan Vali Ali Mantı bir süre görüştüğü Özkök’ten Borsa hakkında bilgi aldı. Vali Ali Mantı’nın ziyaretlerinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ve Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav’da hazır bulundu.

Aksaray Ziraat Odası Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulunan Vali Ali Mantı Oda Başkanı Emin Koçak ve Yönetim Kurulu Üyeleri görüştü. Ziraat Odası’nın sunduğu hizmetler hakkında bilgi aldı. Vali Ali Mantı daha sonra ve Aksaray Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek Birlik Başkanı Doğan Ceylan ile görüştü. Birliğe bağlı Meslek Odaları ve esnaflara verilen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021