SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Vali Ali Mantı: “Hep beraber Aksaray’a hizmet edeceğiz”

Vali Ali Mantı: “Hep beraber Aksaray’a hizmet edeceğiz”

A - +

Aksaray Haberleri - 10.01.2019 - 16:31

Vali Ali Mantı: “Hep beraber Aksaray’a hizmet edeceğiz”

Aksaray Valisi Ali Mantı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Aksaray’da görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Ağaçlı Melendiz Otel’de düzenlenen programa Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ile gazeteciler katıldı.

Vali Ali Mantı burada yaptığı konuşmasında hep birlikte Aksaray’a en iyi şekilde hizmet etme gayretinde olacaklarını söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak konuşmasını sürdüren Vali Ali Mantı: “Aksaray eğitim, kültür ve sanayide kendi muadillerine göre iyi yerde. Bizler hep birlikte birlikteliğimizi bir araya getirdiğimizde Aksaray’da daha güzel şeyler olacak. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla beraber, halkımızla beraber Aksaray’ımıza hizmet etmede elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Aksaray’da görev süresi boyunca kanunların, devletin verdiği yetki çerçevesinde toplumun huzur ve güveni sağlayarak refahını arttırmak ve doğru işler yapmak için çalışacaklarını vurgulayan Vali Ali Mantı; “Aksaray’ımıza hizmet etmede elimizden geleni yapacağız. Bu hizmetlerin en büyük destekçisi ve topluma aktaran, yoğun emek vererek çalışan gazetecilerimizle beraber olacağız. İnsanlar ölür gider ama eseri kalır. Bizim amacımız toplumda güzellikleri ortaya çıkarmak ve yaymak, toplumu daha iyi bir yere gitmesini sağlamak. Şeffaflık ve dürüstlük içerisinde her hangi bir bilgi istediğinizde hukukun bize verdiği yetki çerçevesince sizlere yardımcı oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Sizlere en doğru bilgileri vermeye hazırız.” dedi.

Gazetecilerin Aksaray’ın sorunları ve mesleki anlamda karşılaştıkları zorluklar ve çözüm önerilerini dile getirdiği programda Emniyet Müdürü Ali Karabağ tarafından kentin asayiş olayları ve yürütülen hizmetler ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ tarafından da Özel İdare yatırımları hakkında bilgiler verildi. Vali Ali Mantı davetlerine katıldıklarından dolayı bütün basın mensuplarına teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021