SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Uyuşturucu Bağımlısı Gencin Feryadı Yürekleri Dağladı

Uyuşturucu Bağımlısı Gencin Feryadı Yürekleri Dağladı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.04.2015 - 9:57

Uyuşturucu Bağımlısı Gencin Feryadı Yürekleri Dağladı

Aksaray’da, uyuşturucu batağına saplanan Bayram Yıldırım’ın feryadı yürekleri dağladı. Bir sokakta duvar kenarında ağlayarak bağımlısı olduğu uyuşturucuya isyan eden Yıldırım, eşi dahil herkesin kendisini terk ettiğini belirterek, gözyaşları içinde tedavi olmak istediğini haykırdı.
Aksaray’da, üç yıldır uyuşturucu kullanan Bayram Yıldırım (30), uyuşturucu batağından kurtulmak için feryat etti. Tedavi olmak isteyen Yıldırım, ‘Tedavi edin beni, yoksa adam öldüreceğim’ diyerek kendisine yardım eli uzanmasını istedi.
KULLANMADIĞI UYUŞTURUCU MADDESİ YOK
Büyük Bölcek mahallesinde devriye gezen polis ekipleri tarafından bir duvar kenarında ağlarken bulunan Bayram Yıldırım, önce polis ekiplerince sakinleştirildi. Polis ekipleri ile muhabbet eden ve bir süre sonra sakinleşen Yıldırım, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. Üç yıldır uyuşturucu madde kullandığını ve artık adam öldürme noktasına geldiğini ifade eden Yıldırım, tedavi olmak istediğini söyledi. Gözyaşları içinde, içinde bulunduğu durumu anlatan Bayram Yıldırım, “Tedavi olmak istiyorum. Kurtulmak istiyorum abi. Uyuşturucu maddelerin hepsini kullanıyorum abi. Bonzai kullanıyorum, uyuşturucu hap atıyorum, ot içiyorum, esrar yapıyorum. Üç yıldır bunları kullanıyorum” dedi.
“TEDAVİ ETTİRİN, YOKSA ADAM ÖLDÜRECEĞİM”
Sağlık durumunu ailesinin de bildiğini ifade eden Yıldırım, “Herkes biliyor, eşim bile biliyor ama beni tedavi ettirmiyorlar. Çaresiz kaldım kendim aradım. Yapacak bir şeyim yok. Abi tedavi olmak istiyorum. Kimse bana destek çıkmıyor. Annem, babam, eşim, kimse destek çıkmıyor. Eşim falan bıraktı gitti beni. Tek başıma kaldım. Çaresizim, Yapacak hiçbir şeyim yok. Yatırın beni, tedavi ettirin, yoksa adam öldüreceğim” dedi.
Yıldırım, daha sonra polis tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021