SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Uygulamalı Eğitimleri Önemsiyoruz

Uygulamalı Eğitimleri Önemsiyoruz

A - +

Aksaray Haberleri - 31.01.2017 - 13:03

Uygulamalı Eğitimleri Önemsiyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerin akademik gelişimlerine pozitif manada değer kazandıracağını düşündükleri uygulamalı eğitimlere ağırlık vereceklerini belirtti.

TBMM Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ın Özel Kalem Müdürü Mustafa Çiftçi, Rektör Şahin’i ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette uygulamalı eğitimlere verdikleri önemden ve bu eğitimlerin kapsamını genişletmeye yönelik projelerinin olduğundan söz eden Prof. Şahin, pek çok kurumla önemli işbirliği protokolleri imzaladıklarını belirtti. Bu protokolleri sadece imzadan ibaret protokoller olarak görmediklerini, mutlaka öğrencilere ve topluma fayda sağlayacak etkinliklere çevirmek adına gayret gösterdiklerini dile getiren Şahin, “Biz faydalı olmayı merkeze alan çalışmalar üretiyoruz. TBMM ile de öğrencilerimize önemli katkılar sağlayacak bir takım çalışmalar yapmak arzusundayız. Başta Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri olmak üzere, ASÜ’lü öğrencilerin Meclis çalışmalarını yakından izlemeleri ve milletvekillerini ziyaretleri gibi uygulamalı eğitimler yapmayı planlıyoruz. Bunun, öğrencilerimize ciddi faydaları olacağı kanaatindeyiz” dedi.

TBMM Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ın Özel Kalem Müdürü Mustafa Çiftçi de, bu uygulamanın hayata geçmesi noktasında üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı istişare ile devam etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021