SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » UYAFA CUP Hayallere Köprü Oluyor

UYAFA CUP Hayallere Köprü Oluyor

A - +

Aksaray Haberleri - 02.09.2018 - 14:58

UYAFA CUP Hayallere Köprü Oluyor

Yerde buldukları bayrağı göndere çeken Ahmet Adıyaman’ın en büyük hayali olan MESSİ’yi görmekti. Bunun üzerine harekete geçen Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi Genel Başkanı Özcan Şimşek , Adıyaman’ın hayalini gerçekleştirmek için düğmeye bastı ve 13-19 Ekim tarihlerinde İspanya’nın Barcelona kentinde Oynanacak olan Costa Brava Futbol Turnuvasına katılacaklar.
Konu ile ilgili açıklama yapan Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi Genel Başkanı Özcan Şimşek; Şırnak Beytüşşebap’ta yerde buldukları Türk bayrağımızı yıkayıp köyün meydanına diken Aslan yürekli kardeşlerimiz ile onur ve gurur duyduk, ülkemizin milli birliği beraberliği ve kardeşliği için yaptıkları bu koca yürekli tavır için kıymetli ailelerine şükranlarımızı sunuyoruz.
Bu çocuklarımızı ziyarete gittiğimizde Ahmet Adıyaman isimli çocuğumuz ile yaptığımız konuşmada en büyük hayalinin MESSİ’yi görmek olduğunu söylemişti. Bizde Adıyaman’ın hayalini gerçekleştirmek üzere gerekli çalışmaları başlattık ve Adıyaman’ın hayalini gerçekleştiriyoruz.
UYAFA CUP Şırnak Projesi olarak aslan yürekli kardeşlerimiz ile Şırnak şehir stadında 07 Mart 2018 tarihinde saat:13:30’da Şırnak Valimizin ve il Spor müdürümüz’ün katılımlarıyla bir dostluk maçı yapmış ve Barcelonaya götüreceğinin sözünü vermiştiler.
Bunun üzerine UYAFA Genel başkanı olarak sözümüzü tuttuk ve Bölgenin umut projesi, barış, kardeşlik ve dayanışma için hazırlanan “Geleceğin için sağlıklı beslen, hareketli yaşa, toprağını işle ve suyunu israf etme” Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi projesi kapsamında İspanya’nın Barcelona kentinde düzenlenecek Uluslararası “COSTA BRAVA” futbol turnuvasına Şırnak Valiliğimizin girişimleri ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığımızın katkıları ile Şırnak UYAFA Futbol Takımı İspanya’nın Barcelona Kentinde 13-19 Ekim 2018 Tarihleri arası düzenlenecek COSTA BRAVA FUTBOL TURNUVASINA Katılmak üzere Şırnak İl, İlçe, Belde ve Köylerinde 01.01.2006 ve sonrası doğum tarihli yetenekli minik sporcular için seçme yapılacaktır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021