SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Üreticilere Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Hizmeti

Üreticilere Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Hizmeti

A - +

Aksaray Haberleri - 18.06.2015 - 17:50

Üreticilere Tarımsal Yayım Ve Danışmanlık Hizmeti

Aksaray’da Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ne üye olan ve koyun keçi kayıt sisteminde kayıtlı 100 baş ve üzeri küçükbaş hayvanı bulunan üreticilere tarım danışmanlarınca küçükbaş hayvanlarda bakım, besleme ve yetiştiriciliği ile süt ve ürünleri konularında bilgi verilecek.
Konuyla ilgili bilgiler veren Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, “Tarımsal yayım ve danışmanlık hizmeti almak isteyen birlik üyelerimizin İl-İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden güncel tarihli küçükbaş hayvan listesi ve 2 adet kimlik fotokopisi ile birlik üyesinin kendisi tarafından müracaat edilecektir. Merkez ilçe, Gülağaç ve Güzelyurt ilçelerinde kayıtlı birlik üyelerimizin birlik merkezine ve Ağaçören, Eskil, Ortaköy ve Sarıyahşi ilçelerinde kayıtlı birlik üyelerin bağlı bulundukları birlik şubelere 16 Temmuz 2015 tarihine kadar müracaat edebileceklerdir. Tarımsal yayım ve danışmanlık hizmeti almak isteyen birlik üyesi koyun keçi yetiştiricilerimizin belirtilen tarihe kadar şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021