SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Üniversitemizle El Ele Verip Hizmet Üreteceğiz

Üniversitemizle El Ele Verip Hizmet Üreteceğiz

A - +

Aksaray Haberleri - 22.07.2015 - 15:47

Üniversitemizle El Ele Verip Hizmet Üreteceğiz

MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

7 Haziran Genel Seçimlerinden sonra başladıkları teşekkür ziyaretlerinin devam ettiğini söyleyen Aksaray Milletvekili, “Seçim münasebetiyle gerçekleştiremediğimiz “Hayırlı Olsun” ziyaretini, “Teşekkür Ziyaretleri” kapsamında gerçekleştirmek ve Sayın Rektörümüze başarılar dilemek istedik. Üniversitemizle el ele, sırt sırta verip, şehrimiz için hayırlı hizmetler üretme gayretinde olacağız” dedi. Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ise siyaset kurumunu önemsediklerini ifade etti. Aşağıdan gelen taleplerin yukarıya iletilmesi bakımından siyaset kurumunun büyük önem teşkil ettiğini söyleyen ASÜ Rektörü, parti ayrımı gözetmeksizin, siyaset kurumuyla iyi ilişkiler kurma gayretinde olacaklarını her vesileyle dile getirdiklerinin altını çizdi. Aksaraylılık ve Aksaray’ın sorunlarını çözme bağlamında aynı dili konuşmanın son derece önemli olduğunu belirten Prof. Şahin, “Aynı dili konuşabilirsek, ortak sorunlarımızı ortak bir dille Ankara’ya iletebilirsek, Ankara’nın çözümler konusunda bizi daha fazla ciddiye alacağına inanıyoruz. Ortak dil kullanmanın başarıyı getireceğini düşünüyoruz” dedi.

Rektör Yusuf Şahin, sözlerini “Sayın Vekilimize nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diyerek tamamlarken, Milletvekili Turan Yaldır ise Aksaray Üniversitesi’nin ve şehrin sorunlarını çözme konusunda gerekenleri yapmaya her zaman hazır olduğunun altını çizdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021