SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ULUSOY 29 EKİM Cumhuriyet Bayramını Kutladı

ULUSOY 29 EKİM Cumhuriyet Bayramını Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 28.10.2019 - 17:49

ULUSOY 29 EKİM Cumhuriyet Bayramını Kutladı

TÜMSİAD Aksaray Şube Başkanı İbrahim ULUSOY 29 EKİM Cumhuriyet Bayramını Kutlayan Bir Mesaj Yayınladı.

Birlik ve beraberliğimizin en büyük tecellilerinden olan Cumhuriyet Bayramı’nın heyecanını duyduğumuz bugünlerde terörünün yüreklerimize düşürdüğü yangınlar dolayısıyla milletçe sancılı bir dönem geçirmekteyiz. Bu topraklar için can veren Atalarımızın, bu vatan toprağını kanlarıyla sulayan şehitlerin aziz hatırasını, birlik ve beraberliğini hiç kimse bozamayacaktır.
El ele, gönül gönüle kurduğumuz vatanımızı, bu topraklar üzerinde yaşayan ve bayrağımız için, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkeziyle canla başla savaştığımızı unutmamamız gerekmektedir. Bu vatanda yaşayan insanlar arasında kin ve nifak tohumu ekmek isteyenler kesinlikle bu amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu bayrak altında yaşayan herkes, birbirinin kardeşidir. Her karışını birlikte paylaştığımız bu topraklar üzerinde, birliğimizi ve dirliğimizi en güzel şekilde devlet yönetimine yansıtma irademizi de Cumhuriyet ile yaşatmaktayız. Cumhuriyet; birlik demektir, bütünlük demektir, bir araya gelmek, toparlanmak, çoğunluk olmak demektir, el ele vermek, yürek yüreğe gelmek demektir.
Ülkemiz üzerinde hain emeller besleyenler, bir yandan topraklarımızın üzerinde “Böl, parçala, yönet” hesapları yaparken, bir yandan da kardeşane bütünlüğümüzü ortadan kaldırmak için çalışmaktadırlar. Bizi biz yapan değerleri ortadan kaldırmak için uğraşmaktadırlar. Gün, el ele gönül gönüle vermek zamanıdır. Halkımız, teröre karşı kenetlenmiş, tek yürek olmuştur. Toplumları ayakta tutan dinamik, kardeşlik bağıdır, “Sen, ben değil, biz olabilme” duygusudur. Devletimizin, hükümetimizin, muhalefet partilerimizin, sivil toplum örgütlerimizin sırtına bu günlerde her zamankinden daha fazla yük binmektedir. Toplumumuzu ayakta tutan dinamiklere daha sıkı şekilde sahip çıkalım.
Bu vesileyle, öncelikle bu toprakları bizlere hediye eden tüm şehitlerin aziz hatırasını bir kez daha yâd ediyor, bu topraklar içinde bizim sevgi ve kardeşlik ikliminde yaşamamızı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle milletimizin birlik ve dirliğini temsil eden Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021