SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ülkemizin Geleceği İçin EVET, EVET, EVET Diyeceğiz

Ülkemizin Geleceği İçin EVET, EVET, EVET Diyeceğiz

A - +

Aksaray Haberleri - 24.03.2017 - 10:38

Ülkemizin Geleceği İçin EVET, EVET, EVET Diyeceğiz

16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Halk Oylaması için yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Ak Parti Kadın Kolları tarafından Bedir Muhtar Mahallesinde düzenlenen toplantıya

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı eşi Hasibe Yazgı ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş katıldı.

Mahalle sakinleri, Başkan Yazgı ve Milletvekili Aydoğdu’yu sevgi gösterileriyle karşıladılar.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı “ Sizler şimdiden EVET demişiniz zaten.” Diyerek Mahalle sakini hanımlara teşekkür etti.

Başkan Yazgı vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada “ Şimdi biz burada asfaltlarımızı tamamladık. Hatta hiç atılmayan yerler vardı. Geldik hemen ayağınızı çamurdan kurtardık. Bedir Muhtar mezarlığımız ervahtan sonra ikinci büyük mezarlık alanımız. Biz orayla ilgili proje çizdik. Kuruldan izin aldık. Oraya çok güzel bir cami ve külliye yapacağız. Burası çok harika bir ye olacak. Belediyemize ait olan yerlerin tapularını aldınız. Milli Emlak’a ait olan yerler kaldı. Onlarla ilgili bir çalışmada yapalım. Sizlerin bu yerleri Milli Emlak’tan alması kaldı. Park istiyorsunuz ona da bir yer konusuna bakacağım. Birçoğunuzun evi ile ilgili sıkıntısı var. Kimisinin çatısı, kimisinin duvarı ve penceresi ile sıkıntısı var. Onlarla ilgilide gereken çalışmayı yapacağız.” Diyerek mahalle sakini vatandaşların sorunlarına çözüm bulunacağını kaydetti.

Vatandaşlar sorunlarını dile getirirken, Başkan Yazgı ’da ilgili Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerine vatandaşlara yardımcı olmaları konusunda talimat verdi.

Bedir Muhtar Mahallesi sakinleri Başkan Yazgı ve Milletvekili Aydoğdu’ya kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı Teşekkür ederek “Bizler, hem çocuklarımızın geleceği hem de ülkemizin daha güçlü ve istikrarlı olması için 16 Nisan’da EVET, EVET, EVET diyeceğiz.” şeklinde konuştular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021