SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Üç Kadının Öldüğü Olayda Planlı Cinayet İddiası

Üç Kadının Öldüğü Olayda Planlı Cinayet İddiası

A - +

Aksaray Haberleri - 13.07.2015 - 15:29

Üç Kadının Öldüğü Olayda Planlı Cinayet İddiası

Aksaray’da, üç kadının öldürüldüğü koca cinayetinde annesini, kardeşini ve eşini kaybeden Çetin Yazgı (34), cinayetin planlı olduğunu iddia etti.
Olay, geçen Cumartesi günü Ortaköy ilçesine bağlı Kümbet köyünde meydana geldi. Cinnet getirdiği öne sürülen Hakan Özbulduk, eşini ve çocuklarını almak için geldiği kayınvalidesinin evinde çıkan tartışma sonrası eşi Gonca Özbulduk (31), kayınvalidesi Sevda Yazgı (60) ve kayınbiraderinin eşi Filiz Yazgı (32)’yı silahla vurarak öldürdü.
Olayda, annesi Sevda Yazgı, eşi Filiz Yazgı ve kız kardeşi Gonca Özbulduk’u kaybeden Çetin Yazgı, yaşanan cinayetin planlı olduğunu iddia ederek, “Bunlar planlı gelmiş. Evimi bastılar, eşimi vurdular, bacımı vurdular, anamı vurdular. Uğur Ö., Hakan Ö. ve Ersoy Ö. bunların hepsi kardeş. Bunların hepsi bizi sıkıştırıyorlardı. Bunlar uyuşturucuyla uğraşırlar” dedi.
Büyük bir sessizliğin yaşandığı köyde adli tıptan gece gelen Filiz ve Gonca’nın cesetleri sabah erken saatlerde köy mezarlığında toprağa verildi.
SEVDA YAZGI’NN CESEDİ ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ
İki gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Sevda Yazgı ise bugün sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sevda Yazgı’nın cesedini yapılan otopsinin ardından incelenmek üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olay Cumartesi gecesi Kümbet köyünde meydana geldi. 15 gündür eşinden ayrı yaşayan Hakan Özbulduk, eşini ve çocuklarını almak için geldiği kaynanasının evinde tartışma çıkması üzerine eşi Gonca Özbulduk, kayınvalidesi Sevda Yazgı ve kaynının eşi Filiz Yazgı’yı kurşun yağmuruna tutmuş, Filiz Yazgı ve Gonca Özbulduk olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kayınvalide Sevda Yazgı, iki gün süren yaşam mücadelesinin ardından Aksaray Devlet Hastanesinde bugün hayatını kaybetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021