SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Üç Dev Firma Bor Şekere Talip

Üç Dev Firma Bor Şekere Talip

A - +

Aksaray Haberleri - 21.03.2018 - 19:53

Üç Dev Firma Bor Şekere Talip

Aksaray’ dan, Niğde/Bor Şeker Fabrikasını Aksaray’a kazandırmak için ilimizin başarılı 3 iş adamı kolları sıvadı.
14 Şeker Fabrikası ile birlikte satışa çıkarılan Niğde /Bor Şeker Fabrikası’na Aksaray’dan Okurlar AŞ. Tüzünler Grup, ve Atarlar AŞ. talip oldu.

21 Şubat’ta Bor Şeker Fabrikası ile birlikte, Afyon, Alpullu, Kırşehir, Çorum, Elbistan, Erzincan, Burdur, Erzurum, Ilgın, Kastamonu, Turhal, Yozgat ve Muş şeker fabrikalarının satışı için ihale sürecinin başlamasının ertesi günü BOR Şeker Fabrikasına ilk talipliler Aksaray’ın üç başarılı iş adamı oldu.

İlimizin başarılı iş adamları Okurlar AŞ. adına, Abdi Okur, Tüzünler Grup adına, Hamza, Hüseyin Tüzün ve Atarlar AŞ. adına Rıfat, Nurettin Atar BOR Şeker Fabrikasına talip oldular. İhale şartnamesini alan ve ihale sürecini takibe başlayan ilimizin başarılı 3 iş adamı mühendislerini götürerek geçtiğimiz günlerde Bor Şeker fabrikasında bir takım incelemelerde ve tetkiklerde bulundular.
Aksaray’ımızın başarılı iş adamlarından Abdi Okur yaptığı açıklamada; “Bor Şeker Fabrikası yıllık 500bin ton pancar işleyen bir fabrika, Allah nasip ederse bu fabrikayı Aksaray’ımızın hizmetine kazandırmak istiyoruz. Yıllık 500 bin pancar işleyen fabrikanın %70 pancar ihtiyacını Aksaray’ımız karşılıyor. Bugün buraya ilimizin başarılı iş adamları Okurlar AŞ. adına, ben, Tüzünler Grup adına, Hamza, Hüseyin Tüzün ve Atarlar AŞ. adına Rıfat, Nurettin Atar beyle birlikte gelerek Bor şeker fabrikasında incelemelerde bulunduk. Biz istihdam yaratmak için ilimize böyle devasa bir Fabrikayı kazandırmak için kolları sıvadık dedi.
3 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan ihaleye tüm hazırlıklarımızı tamamlayarak ihale dosyasını aldık. Allah nasip ederse istihdam sağlamak ve ilimizin pancar rezervlerini işlemek için Bor şeker fabrikasına talip olduk” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021