SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tüzün ve Gizlenci Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini Ziyaret Etti

Tüzün ve Gizlenci Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 11.03.2017 - 15:15

Tüzün ve Gizlenci Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini Ziyaret Etti

Aksaray İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar’ı ziyaret etti. AGYC binasında gerçekleşen ziyarette, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci şunları söyledi:” Yerelde medya önemli bir yer ve de görev üstlenmektedir. Özellikle siyasilerin vatandaşla iletişimini sağlayan önemli bir unsur. Bu nedenledir ki, siyasetçi ve medya mensuplarının birlikte çalışmaları gerekmektedir. Medyanın önemi 15 Temmuz Hain darbe girişiminde daha iyi anlaşıldı. 16 Nisan’da yapılacak olan referandum sürecinde yine ilimiz yerel medyasına önemli görev sorumluluk düşmekte, bu süreçte medyanın üzerine düşen bu görevi en iyi şekilde yapacağı inancındayız” dedi.

AGYC Başkanı Acar şunları söyledi:” İl Genel Meclis ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanına öncelikle hoş geldiniz diyorum. Biraz önce sizlerinde dile getirdiği gibi yerelde medyaya önemli görev ve sorumluluklar düşmekte. Medyada bu görev ve sorumluluğu en iyi şekilde yapma gayretindedir. Medya halkın gören gözü, işiten kulağı ve söyleyen dilidir. Medya aynı zamanda kamu hizmeti yapmaktadır, siyasilerle de paydaş sayılır. Kamunun ve vatandaşların yararını gözeterek meslek ilkelerini de dikkate alarak görev yapmaya çalışıyor. Dediğiniz gibi 15 Temmuz hain darbe girişiminde üzerine düşeni yapmış demokrasiden yana milli iradeden yana tavrını koyarak üzerine düşen görevi yapmıştır. Önümüzde ki günlerde yani 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması sürecinde de tarafsız yayın ilkesi ve ülke menfaatlerini göz önünde bulundurarak üzerine düşen görevi yapacaktır.”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021