SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Türkiye’nin Teminatı AK Partidir”

“Türkiye’nin Teminatı AK Partidir”

A - +

Aksaray Haberleri - 02.09.2015 - 12:56

“Türkiye’nin Teminatı AK Partidir”

Aksaray Milletvekili Nevzat Palta yaptığı yazılı açıklamada gündem ile ilgili konularda önemli değerlendirmelerde bulundu.

Nevzat Palta:

“Ülkemiz 07 Haziran Seçimleri ile yeni bir döneme girmiştir. Fakat bu dönem; görevinin başında bulunan Ak Parti Hükümeti tarafından; en az 7 Haziran öncesinde yetki aldığı dönemler kadar büyük bir ciddiyet ve sorumluluk hassasiyeti ile yönetilmiştir. Hiçbir zaman seçmen algısını yönetmeye dönük popülist uygulamalarımız olmadı.

Ülkemizin Menfaatlerinin Şahsi ve Parti menfaatlerinden daha önemli olduğu gerçeğini aklımızdan hiç çıkarmadık. Fakat bu dönemde muhalefet partileri Millet ve Devlet menfaatlerini gözetmek yerine bu işi nasıl bir siyasi ranta dönüştürebiliriz bunun çabası içinde oldular. Başından beri her türlü teklifimize peşinen hayır diyen, masaya tamamen anlaşmamak üzere oturan Muhalefet Partileri ile görüşmelerimizi Ak Parti olarak İlk günden itibaren gayet şeffaf ve samimi bir şekilde yürüttük.

Ak parti bütün bu süreci başından sonuna kararlılık ve azimle yürüterek kendisine verilen bu süreyi, yüklendiği en önemli mesai olarak addetti. Gelinen nokta da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından alınan Tekrar seçim kararı ile her zaman en doğru sözü söyleyen, en doğru kararı veren sine-i millete gidiyoruz. 01 Kasımda gerçekleşecek seçimlerle nihai çözüme kavuşacağımızı; Ak Partinin tek başına iktidara gelerek ülkemizin yeniden istikrar ve güven ortamına kavuşacağına olan inancımız tamdır.

Ak Parti ülkemizin 783 bin metrekaresinde temsil kabiliyeti olan ve 77 milyon insanın ortak sesi olan yegâne partidir. İnsan merkezli düşünen programını refah dağılımında eşitlik prensibi ile hiçbir bölgeyi ve insanı ötekileştirmeden bütünleştirici politikalarla yürüten Ak Parti bu milletin teminatı, yarınlarımızın umududur” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021