SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Türkiye’nin Kalbi İHH ile Aksaray’da Attı

Türkiye’nin Kalbi İHH ile Aksaray’da Attı

A - +

Aksaray Haberleri - 02.12.2016 - 13:02

Türkiye’nin Kalbi İHH ile Aksaray’da Attı

Aksaray’da İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca düzenlenen “Halep’e yol açın” kampanyası kapsamında 25 ton un yüklenen tır, Reyhanlı’ya uğurlandı.
Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, pazar yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Hem ülkemiz hem de dünya müslümanları olarak zor bir kardeşlik sınavından geçiyoruz. Bir yandan devletimiz terör örgütleriyle mücadele ederken diğer taraftan sivil toplum kuruluşları olarak mazlum coğrafyalara yardım etmeye çalışıyoruz.

Sıcak evlerimizde haberleri seyredip, üzülme vakti bitsin artık, her şeyi devletimizden beklemek bitsin artık.

Kul olarak, vatandaş olarak imkanlarımızı seferber etme vakti gelmiştir.

Kış geldi. Kimsesi kalmamış çocuklar savunmasız halde bizleri bekliyorlar. ‘Banane Suriye’den’ diyemeyiz. İnancımız, yere düşen gayri müslim de olsa ona yardım etmeyi emrediyor.

Değerli dostlar;

Bugün özel bir gün.

Dünyada bu kadar bölünmüşlük varken, güzel birlikteliklere de şahit oluyoruz. Elhamdülillah… Birbirlerini görmeden sevip, Kur’an kardesliği tefsir grubunu olusturmuş hanım kardeşlerimiz ülkemizin her bölgesinden gönüllerini ve yardımlarını birlestirerek bu tırın kalkmasına vesile oldular. Bu gruptaki her bir gönüllümüze ayrı ayrı tesekkür ediyoruz. Bu örnek davranışları nedeniyle kendilerine duacıyız. Rabbim kendilerini dünya ve ahirette hayırla mükafatlandırsın.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021