SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Türkiye’nin ve Bölgenin en büyük yapay parkı Topakkaya’ya yapılıyor

Türkiye’nin ve Bölgenin en büyük yapay parkı Topakkaya’ya yapılıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 23.10.2016 - 13:06

Türkiye’nin ve Bölgenin en büyük yapay parkı Topakkaya’ya yapılıyor

Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut Topakkaya’yı sadece Aksaray’ın değil bölgenin en güzel ve modern beldelerinden biri haline getirdi. Günümüzde birçok belediyenin en önemli sorunu olarak dikkat çeken altyapı sorunu başta olmak üzere birçok alanda sorunları ortadan kaldıran Akbulut, hizmet çıtasını da hep daha yukarıları taşımayı başardı.Belde Belediyesi olmasına rağmen altyapı sorununu tamamen ortadan kaldıran, üst yapıda her geçen gün kendini yenileyerek daha modern bir görünüm kazanan ,rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ; kültür sanattan eğitime ,spordan sosyal yaşam alanlarına, çevre düzenleme çalışmalarından yol ve ulaşım hizmetlerine kadar her alanda köklü değişikliklere imza atan Başkan Yılmaz Akbulut , hizmetlerine her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor.Bir belde belediyesi olmasına rağmen hedeflerini hep yüksek tutan ve doğru adımlarla doğru yatırımlar gerçekleştiren Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.Yeni hizmet binası ,birçok ilçe ve il belediyesinin kabusu olan kanalizasyon ve arıtma tesisi , araç parkının güçlendirilmesi,ulaşım alanında yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması,kent meydanı ,eğtime destek çalışmalrı, sosyal sorumluluk ve sosyal yardım kampanyaları gibi alanlarda önemli çalışmalar gerçekleştiren Başkan Yılmaz Akbulut ,yapılan çalışmaları hiçbir zaman yeterli görmediklerini,Topakkaya ‘nın değişmesi ve gelişmesi için çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.
Topakkaya Belediye başkanı öncülüğün de yapılan Türkiye’nin ve Bölgenin en büyük yapay parkı Topakkaya rekreasyon alanı Askurt yapı mimarlık ve mühendislik tarafından tasarlanmıştır. Çevre ve Şehircilik bakanlığı tarafından desteklenen 2 milyon metre kare alana sahip Topakkaya rekreasyon alanın ilk etabı olan yüz bin metre karelik alanın yapım çalışmaları başlamıştır. Tüm Aksaray halkına hitap edecek olan rekreasyon alanında her yaştan insanımıza aktivite alanları sunmaktadır. Yıl içerisinde ihalesi yapılan rekreasyon alanında Piknik alanları Yürüyüş yolları Bisiklet yolları Çocuk parkları Gölet icerisine konumlanmıs Restaurant ve Kafeterya Oyun alanları At binme ve gezinti alanı Karting alanı Paintbol alanı Hayvanat bahçesi Güvenlik noktaları ile hizmet verecektir.

park-proje

park1

park

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021