SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Türkiye “İstikrara” Evet Dedi

Türkiye “İstikrara” Evet Dedi

A - +

Aksaray Haberleri - 02.11.2015 - 13:02

Türkiye “İstikrara” Evet Dedi

25. Dönem Aksaray Milletvekili Nevzat PALTA 1 Kasım Genel Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Palta : “ 1 Kasım’ da gerçekleştirdiğimiz genel seçimlerde milletimiz Ak Parti’ye olan desteğini artırarak tek başına iktidar olma görevini vermiştir, bu milletimizin ferasetinin sandığa yansımasıdır, hepimiz için büyük bir onur ve mutluluk vesilesidir.

7 Haziranda gerçekleşen seçimler sonrası yaşanan 5 aylık süreç ülkemizin çok önemli meselelerle yüzleştiği bir dönem oldu. İçeride ve dışarıda ülkemizin geleceğine kast eden şer odakları bu süreci bir fırsata dönüştürmek için her türlü gayreti gösterdiler. Fakat Milletimiz hiçbir fitneye geçit vermeden yaşanan hadiseleri bütün yönleri ile değerlendirmiş; Huzurun; İstikrarın ve Güven ortamının devamını öncelikli beklenti olarak ortaya koyarak; 1 Kasımda sandıklarda Ülkemizin geleceğini oylamışlardır.

Ak Parti Aksaray’da % 71,21 ile 3 milletvekili çıkarmış; Türkiye genelinde ise % 49,48 oy oranı ile 317 milletvekili çıkarak büyük bir zafere imza atmıştır. Bu sonuçlarla bir kez daha şu görülmüştür ki Ak Parti Ülkemizin geleceğinin teminatı olan tek partidir. Memleketin her bir metrekaresinde söz sahibi olan, temsil kabiliyeti en yüksek olan partidir. Bu seçimlerin galibi milletimizdir. Bundan sonra Ak Parti yoluna kaldığı yerden devam edecek milletimizin yarınları için gece gündüz çalışacaktır.

Bu zaferin mimarı olan bütün teşkilat mensuplarımızı gönülden tebrik ediyor; Milletvekili seçilen arkadaşlarıma da bu ulvi görevlerinde başarılar diliyorum.

Bu vesile ile gerçekleşen seçimlerin Ülkemiz, Milletimiz ve Aksaray’ımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor; değerli hemşehrililerimize selam ve saygılarımı sunuyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021