SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TÜRKAV’da Görev Değişimi

TÜRKAV’da Görev Değişimi

A - +

Aksaray Haberleri - 04.03.2015 - 9:31

TÜRKAV’da Görev Değişimi

TÜRKAV Aksaray Şube Başkanı M.Tuğrul KARACAER’in 2015 Milletvekilliği Genel Seçimleri için istifasıyla boşalan TÜRKAV Şube Başkanlığına, Başkan Yardımcısı Osman TEKELİ getirildi.Yapılan törende eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri Kamusen Başkanı Ali Toprak ve diğer sendikaların şube başkanları hazır bulundu.

Yapılan törende konuşan M.Tuğrul KARACAER, bu görevin sadece bir başkanlık olmadığını aynı zamanda bir davanın devamı ve temsili niteliğinde olduğunu ve yeni başkanın ve yönetim kurulunun bunu en iyi şekilde yaparak almış oldukları bayrağı kendisinden sonra gelecek kuşaklara layıkıyla teslim edecekleri hususunda inancının tam olduğunu söyledi.

Yeni Şube Başkanı Osman TEKELİ ise bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı M.Tuğrul KARACAER’e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti ve inşallah kendisini TBMM’de göreceğiz.M.Tuğrul KARACAER’in Aksaraya ve Aksaray halkına çok güzel hizmetler yapacağından hiç şüphemiz yok dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021