SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Türk Sağlık Sen, Taner Kara ile devam dedi

Türk Sağlık Sen, Taner Kara ile devam dedi

A - +

Aksaray Haberleri - 18.11.2017 - 13:21

Türk Sağlık Sen, Taner Kara ile devam dedi

Türk Sağlık Sen Aksaray 6. Olağan Genel Kongresini yapılan programla yaptı. Tek liste halinde yapılan kongrede Taner Kara tekrar başkan seçildi.
Türk Sağlık Sen Aksaray 6. Olağan Genel Kongresini yapılan programla yaptı. Tek liste halinde yapılan kongrede Taner Kara tekrar başkan seçildi. 110 delegenin iştirak ettiği kongreye MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı Cavit Çıtak, MHP Muhasibi Ramazan Bülbül, MHP Aksaray Sekreteri Musa Gül, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Akbulut, Kamusen Aksaray Şubesi Başkanı Ali Toprak ve Kamusen Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Türk Sağlık Sen Aksaray Şubesi Başkanı Taner Kara yaptığı konuşmasında ” Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız diye çıktığımız yolda kurulduğumuz günden bugüne geçen çeyrek asırda başımızın hep dik olması bizim en önemli gurur kaynağımızdır. Cennet vatan Türkiyemizin son bir kaç yılda yaşadığı derin bunalımlar parçalanması için yapılanlar ve ihanet zincirine halka olanlara baktığımızda Milli Sivil Toplum örgütlerinin Türkiye için vazgeçilmezliği anlaşılmaktadır. Bunları düşündüğümüz de şükürler olsun ki Türkiye Kamusen’liyiz Türk Sağlık-sen’liyiz diyoruz” dedi.
MHP Aksaray İl Başkanı Ramazan Kaşlı yaptığı konuşmasında ” MHP ‘önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben’ siyaset anlayışını benimsemiş siyasi bir partidir. Ülke menfaatlerini önde tutarak bugüne kadar izlediği politikalar şahıslardan önce devlet ve millet bekası için olmuştur. Bunun en son örneğini 15 Temmuz sonrasında gelişen süreçte 80 Milyon vatandaşımız partimizin politikalarını taktirle izlemektedir.Ülkücü hareketin mensupları devletine ve milletine samimiyetle bağlı, davasına inanmış insanlardır. Seçim ve referandum dönemlerinde çeşitli nedenlerle teşkilatın ya da genel merkezin izlediği politikayı beğenmeyen farklı düşünen arkadaşlarımız zaman zaman olmuştur. Ancak bu arkadaşlarımızla aynı gemide aynı idealler uğruna mücadele etmekteyiz. Onları kesinlikle kırılma ve kopma olarak görmüyoruz.” dedi
Türk Sağlık Sen Aksaray Kongresi sonuçlarına göre
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri
Şube Başkanı Taner Kara
Şube Başkan Yardımcısı Yılmaz Şahin
Şube Başkan Yardımcısı Kadir Cesur
Şube Başkan Yardımcısı Vahdi Arıkök
Şube Başkan Yardımcısı Zekeriya Duru
Şube Başkan Yardımcısı Birol Metin
Şube Başkan Yardımcısı Gökhan Karatay
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Ercan Özmen , Ayşe Ceren Uzun, İbrahim Aydın, Muhammet Temizkan, Yılmaz Korkmaz, Turgut Ersoy, Şeref Eroğlu,
Denetleme Kurulu Üyeleri
Arif Özdemir, Yunus Solak, Hüseyin Dönmez seçildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021