SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » Türk Milleti Ve Milliyetçilik

Türk Milleti Ve Milliyetçilik

Ali Emekli

Ali Emekli

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 23.04.2016 - 12:55

Türk Milleti ‘’TÜRK’’ adı ile tarihte ‘Göktürkler’’ ve ‘’Türkiye Cumhuriyeti’’ adı altında iki devlet kurmuş, diğer kurulan sülale devletlerinde TÜRK unsuru olmuş ama ülke yönetiminde ne yazık ki hiç söz sahibi olmamıştır.

Türkiye Cumhuriyetinde ise ATATÜRK dışında Türk Milliyetçilerine yönetimde fırsat verilmemiş, gerek içte gerekse dışta Türk adının silinmesi, Türk Milliyetçiliğinin etkisizleştirilmesi bir proje kapsamında yürütülmüş üstelik başarılı da olunmuştur.

Bugün bakıldığında Türk Milliyetçiliğini yeniden dizayn etmeye çalışanların Türk ve Türk Milliyetçisi olmadığını çok rahat görürsünüz.Kürt ırkçısı,Arap Milliyetçisi ve ABD dahil gayri Türk,ler Türk Milliyetçiliğini dizayn etme yarışına girmişler,TÜRK milliyetçisiyim diyenler de ne yazık ki onların insafına kendilerini teslim etmişlerdir.

Milliyetçilik, dışarıdan  müdahaleyi reddeder.

Güçsüz,dağınık ve teşkilatsız bir TÜRK toplumu  Türk düşmanlarının en büyük arzu ve hedefleri arasındadır.Ne yazık ki buna çanak tutanlar da Türk Milliyetçisiyim diyenler eliyle yapılmakta,TÜRK,ün iktidarını engelleyip TÜRK düşmanlarına fırsat vermektedirler.

Tabanda ‘’TÜRK BİRLİĞİ’’ özlemi içerisinde olanlara inat yönetim kademesinde Türk Milliyetçilerinin temsilcisiyim diyenlerin ağzından tek kelime ‘TÜRK BİRLİĞİ’’ duymamışınızdır.Oysa,Türk Milliyetçilerinin iktidarına bu ülkenin ve Türk dünyasının çok fazla ihtiyacı var.

Proje sahipleri, TÜRK milletinin en büyük ihtiyacı olan TÜRK birliği ülküsünden uzaklaştırmak ve unutturmak için kendi ideallerine hizmet ettirdiği sahte Milliyetçileri ve menfaat düşkünlerini destekleyip koruyup kollamaktadır.

TÜRK Milliyetçiliği dünya TÜRK,lüğü ile entegre olma,bütünleşme,ortak alfabe, ortak TÜRK tarihi ve ekonomik işbirliği konusunda zaten çalışma içerisindeler. Türk düşmanları belki süreci geciktirebilirler ama engelleme konusunda güçleri yetmeyecektir.Bu sevda bu özlem vardır ve  bu ateş yeni yanmamıştır.

Türk Milliyetçiliği,parti çıkar ve menfaatlerinin arasına sıkışmış insan topluluğundan daha büyük bir kavram ve davadır.

Yörüngesinden sapmayan dün de bugün de ‘’TÜRK BİRLİĞİ’’ diyenlerin sayısı hızla artmaktadır.Proje sahiplerinin de onlara uşaklık edenlerin de oyunu mutlaka bozulacaktır.

Koltuk kavgası yapanları dışarıdan üzülerek izleyen ve asla dahil olmayan çok sayıda  TÜRK Milliyetçisi var,onların sevdası koltuk kavgası edecek  kadar küçük değil.

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021