SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Türemiş Ailesinin Mutlu Günü

Türemiş Ailesinin Mutlu Günü

A - +

Aksaray Haberleri - 12.09.2018 - 10:20

Türemiş Ailesinin Mutlu Günü

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, oğlu Berkay Türemiş için görkemli bir sünnet düğünü yaptı.Ağaçlı Tesisleri’nde düzenlenen sünnet düğününe Aksaray’ın tanınmış simaları, iş adamları, siyasetçi, bürokrat ve çok sayıda davetli katıldı.
Biricik oğullarının erkekliğe ilk adımı attığı sünnet törenini gerçekleştiren Özhan ve Ceyda Türemiş çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Düzenlenen törene İYİ Parti Aksaray Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ayhan Erel, 25. Dönem MHP Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, CHP Aksaray Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik, Taşpınar Belediye Başkanı Cihan Yüksel, İşadamı Ahmet Koçaş, İYİ Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Şevki Koçak, İYİ Parti ilçe ve belde teşkilat başkanları, İYİ Parti yönetim kurul üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.Davetliler Berkay Türemiş’in sünnet töreninde gönüllerince eğlenirken, Özhan ve Ceyda Türemiş çifti ise masaları tek tek gezerek davetlilere tek tek teşekkür ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021