SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TÜMSİAD Cumhur ittifakı dedi

TÜMSİAD Cumhur ittifakı dedi

A - +

Aksaray Haberleri - 23.06.2018 - 14:43

TÜMSİAD Cumhur ittifakı dedi

TÜMSİAD Aksaray Şube Başkanı İlker Başgan yaptığı açıklamada; TÜMSİAD olarak kardeş kuruluşlarımız ile birlikte 16 Nisan 2017 Referandumu öncesinde evet oyu kullanacağımızı açıklamıştık. Referandum bizim de umut ettiğimiz şekilde sonuçlandı. Şimdi de bu sonuçların tam manasıyla hayata geçirilmesi için seçim arefesine girmiş bulunmaktayız.

Bağımsızlığımızı tahakküm altına almaya çalışan her türlü ekonomik, siyasi, sosyal, kültürel ve bürokratik prangalardan kurtulmuş, millî ve manevi değerlerini muhafaza eden ve geliştiren Büyük Türkiye’nin inşaası en önemli hedeflerimizden biridir.

TÜMSİAD, Semerkand Vakfı, Beşir Derneği ve Gençkon’la birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemine geçeceğimiz bu kritik dönemde, yürütmenin çalışmalarına güç verecek çoğunlukta bir meclis yapısını ve 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde; Cumhur İttifakı’nı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı destekleyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021