SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TÜMSİAD, 15 Temmuz’u Unutmadık Unutturmayacağız

TÜMSİAD, 15 Temmuz’u Unutmadık Unutturmayacağız

A - +

Aksaray Haberleri - 11.07.2019 - 13:54

TÜMSİAD, 15 Temmuz’u Unutmadık Unutturmayacağız

(TÜMSİAD) Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Aksaray Şube Başkanı İbrahim ULUSOY 15 Temmuz Hain İşgal Girişiminin Yıl Dönümü ile İlgili Bir Mesaj Yayınladı;

15 Temmuz 2016’da, milli egemenliğimize haince yapılan işgal girişiminin yıl dönümünde, öncelikle aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, gazilerimize minnetimi ifade etmek istiyorum. Bu girişimde bulunanlara karşı cansiperane bir şekilde inancını ve vatanını savunmak için meydanlara akın eden milletimize şükranlarımı sunuyorum.
15 Temmuz hain darbe girişimine büyük bir endişeyle şahit olduk. Milletimiz ilk andan itibaren onurlu karakteri ve dik duruşuyla bu girişimin karşısında siper oldu. Şerefli Türk Üniformasının ardına gizlenen gözü dönmüş hainler, sivil halka, milletin onlara emanet verdiği silahları kullanmaktan çekinmedi. Ancak ecdadımızdan aldığımız Milli İrade ile milletimiz bu kalkışmanın başarılı olmasına izin vermedi.
15 Temmuz’da ortaya çıkan “MİLLET İRADESİ” ile haince girişime karşı, vatanını ve geleceğini savunan kadirşinas milletimiz, bu milletin asla esaret altına alınamayacağını dünyaya bir kez daha göstermiştir.
15 Temmuz gecesinde tekrar vücut bulan, milletçe ve devletçe birlikte hareket etme ruhu, karanlık gecenin ardından bizleri aydınlık günlere doğru taşıdı. Tarihimizden de aldığımız ilhamla, ümit ediyoruz ki; birlik ve beraberlik içinde olunduğu müddette, bu millet yıkılmayacaktır. Biz sivil toplum kuruluşlarına da ekonomimizin gelişimi için, milletimizin ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda, büyük görevler düşmektedir. Yeni Türkiye için vücut bulan millet iradesiyle, milli üretimimizi gerçekleştirmemiz gerekmektedir. Kültür, eğitim, sanayi gibi temel yapıtaşlarımızı oluşturan konularda millileşmeyi tamamlamalıyız. Bizler hedeflerine kilitlenmiş bir milletiz. Ne oyuna geleceğiz ne de Büyük Türkiye hedeflerimizden vazgeçeceğiz.
Bu duygu ve düşünceler ile milletin geleceği için canını ortaya koyarak şehadet şerbetini içen askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza tekrardan Allah’tan rahmet diliyorum. Hem bizler hem de gelecek nesiller 15 Temmuz Şehitlerine ve gazi vatandaşlarımıza minnettar kalacağız.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021