SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tüm teşkilatlar değişiyor!

Tüm teşkilatlar değişiyor!

A - +

Aksaray Haberleri - 30.05.2017 - 21:56

Tüm teşkilatlar değişiyor!

Yeni kurmaylarını belirleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’de tüm teşkilatların yenileneceğini söyledi. Erdoğan “Bu yıl sonuna kadar biz tüm il, ilçe, belde yönetimlerini yenilemek durumundayız. Adeta bir metal eskimesi görüyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti’de tüm teşkilatların yıl sonuna kadar yenileneceğini söyledi. Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen iftar programında Bakanlar Kurulu üyeleri, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleri ve grup başkanvekilleriyle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, “AK Parti’nin 15 yıla yakın zamandır iktidarda kalmasının sırrı sürekli kendini yenileme iradesine sahip bulunmasıdır” dedi. Erdoğan satır başları ile şunları kaydetti:
180 GÜNLÜK PROGRAM
Hem kadro hem program ve proje bakımından sürekli kendimizi yenileyerek milletimizin gönlündeki yerimizi güçlendireceğiz. Bize tevazu yakışır, bu tevazudan asla taviz vermemeliyiz. Yönetim sistemi değişikliğinin ardından milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için artık önümüzde hiçbir bahane, hiçbir engel kalmadı. Milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için artık önümüzde hiçbir bahane, hiçbir engel de kalmadı. Bundan sonraki ilk seçim yılı olan 2019’a kadar yoğun ve netice almaya yönelik bir program uygulamaya mecburuz. İlk etapta, bugün söyledim, bakanlarımızdan 180 günlük bir çalışma programı hazırlamalarını bekliyorum. Bu çalışma tıpkı iktidara geldiğimiz ilk günlerdeki gibi 100 günlük programımız benzeri doğrudan milletimizin günlük hayatına dokunan, meselelerin çözümüne yönelik pratik teklifleri içermelidir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021