SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tüm Dualar Mehmetçiğe

Tüm Dualar Mehmetçiğe

A - +

Aksaray Haberleri - 26.02.2018 - 14:59

Tüm Dualar Mehmetçiğe

Aksaray Belediyesi ve AksarayÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçik için Kur’an-ı Kerim okutulup dualar edildi.

Aksaray’da, Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla Mehmetçik için program düzenlendi. Kur’an-ı Kerim okumada dünya birincisi olan hafızlar tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve Mehmetçik için dua edildi.

Aksaray Belediyesi ve Aksaray ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Mehmetçiğe dua ve Kuran-ı Kerim ziyafeti büyük ilgi gördü.Mehmetçiğe dua ve Kuran-ı Kerim ziyafetine dünya birincileri Hafız Ferruh Muştuer, Kurra Hafız Bünyamin Topcuoğlu, Hafız Kemal Mahmadov ve Hafız Bekir Büyükkurt katıldı. Yüzlerce kişinin katıldığı programda katılımcılar Kuran-ı Kerim ziyafeti ile mest oldular. Program sonrasında Kuran-ı Kerim dünya birincilerine Aksaray Belediyesi Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve protokol tarafından hediyeler verildi.

Programa ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı ve Öncü spor Genel Başkanı Mustafa Canbey,Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Ak Parti Kadın Kolları başkanı Ferhan Polat, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Arık, Ülkü Ocakları başkanı Ali Akbulut, Sosyal Yardımlaşma İl Müdürü İsrafil Aktürk,STK Başkanları ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Programda konuşma yapan ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı ve Öncüspor Genel Başkanı Mustafa Canbey; Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var her tarafımızdan düşmanlar sarmakta imanlı ve güçlü bir geleceğe, güçlü bir Türkiye olma yolunda yeni nesil gençlerimize büyük iş düşüyor. Biz Türkiye olarak öyle bir milletiz ki kimse bizi bölemez bunun örneği 15 Temmuzdur. Ülkemiz güçlü bir ülkedir. Bizim gidecek Türkiye’den başka hiçbir yerimiz yoktur dedi.

Aksaray ÖNDER İl Başkanı Kuddusi Bakar; Ülkemiz birlik ve beraberlik içerisinde, dışardan ve içerden gelecek her türlü saldırılara karşı birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu bizim birliğimizi ve beraberliğimizi kimse yıkamaz. Biz Türkiye’yiz Allah’ın izni okuduğumuz bu Kuran-ı Kerimler bu dualar Mehmetçiğimizedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimizedeacil şifalar diliyoruz dedi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, düzenlenen programda yaptığı konuşmada, tüm dualarının kahraman Mehmetçikle olduğunu ifade etti.

“Biz öyle bir milletiz ki dedelerimiz hep şehit. Bizler şehit torunları, şehit çocuklarıyız.” diyen Yazgı, şunları belirtti.

“Bu toprakların kıymetini biliyoruz ve değerinin de farkındayız. 15 Temmuz’da da bunu net bir şekilde gösterdik. Dış mihraklar terör devletlerini Türkiye’ye sınır yapalım, Türkiye’nin başına bela edelim diye uğraştılar. Ama Allah’a şükür ki bir şeyi hesap edemediler, dünyanın en büyük lideri bizim başımızda. Recep Tayyip Erdoğan bizim başımızda. Onu hesap edemedilerdedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021