SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Traktörü Gelin Arabası Yaptılar

Traktörü Gelin Arabası Yaptılar

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2015 - 14:20

Traktörü Gelin Arabası Yaptılar

At, bisiklet, motosiklet, kamyon, TIR derken gelin arabası serisini traktör de katıldı. İlimiz Taşpınar Beldesinde damat, gelini babasının evinden “gelin arabası” yaptığı traktörle aldı.

Bir süre önce yapılan nikahla hayatını Ceren Demirtaş ile birleştiren Ali Demirtaş çiftinin düğününe gençlerin ailelerinin yanı sıra Taşpınar Belde Belediye Başkanı Cihan Yüksel, Tarihi Taşpınar Halılarını Koruma ve Yaşatma Derneği (TAHADER) Başkanı Filiz Demirtaş, Eğtimci-Yazar İş Adamı Abdullah Yüksel ve çok sayıda davetliler katıldı. Damat Ali Demirtaş düğün töreni için traktörünü gelin arabası yaparak süsledi. Önünde “Evleniyoruz” yazan traktörün şoför koltuğunda damat Ali Demirtaş bulunurken, gelin Ceren Taşdemir ise damadın yanında yer aldı. Güzergah boyunca vatandaşların ilgisiyle karşılaşan gelin ve damat, diğer sürücülerden de alkış aldı. Düğün salonuna traktörle gelen gelin ve damat davetlilerden büyük alkış aldı. Damat, traktörü gelin arabası yapmanın amcası Soner Demirtaş’ın fikri olduğunu söyledi. Amcasının ilk etapta teklifini biraz garip karşıladığını ama daha sonra kabul ettiğini ifade eden Ali Demirtaş, “Amcamın traktörü gelin arabası yapmak istemesi ilginç geldi. İlkler hiç bir zaman unutulmaz. Yaz mevsiminde kır düğün salonunda iyi olacağı düşüncesiyle eşimi alarak traktör ile düğüne gittik” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021