SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Topakkaya’nın Medeni Kent Meydanı Tamamlandı

Topakkaya’nın Medeni Kent Meydanı Tamamlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.12.2015 - 13:02

Topakkaya’nın Medeni Kent Meydanı Tamamlandı

Aksaray’ın sürekli gelişen ve hızla büyüyen beldesi olan Topakkaya Beldesi’nde belediye tarafından yapımına başlanılan 12 bin metrekarelik Medeni Berk Kent Meydanı tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu.
Meydanın 89-90’lı yıllarında belediye tarafından yapılmış ve belediye ait garaj olduğunu hatırlatan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, “Geçmiş dönem içinde yapılan doğru bir uygulamaydı ancak şu an için bir verimliliği kalmadı. Şimdi buranın etrafında okulumuz, lisemiz, camimiz, çevre düzenlemesi ve pazar alanımız yapıldı. Biz burayı yıkarak yeni bir proje yaptık. Proje kapsamında burası devası bir kent meydanı haline getirdik. Camimizle de bu meydanı bütünleştireceğiz. Kent Meydanı’mızın içinde hem okul öğrencilerimize yönelik, hem de cami cemaatimize yönelik sosyal aktivite alanları yaptık. Burada hoşça, nezih bir mekanda vakit geçirebilecekler. Peyzaj düzenlemesini de yaptık. Oturma grupları da olacak, yeşillikler olacak. Ayrıca daha fazla amaçlarda da kullanılabilecek. Mesela siyasi bir miting alanı olarak da kullanılacak. 15 bin kişiye birden hitap edebilecek bir alan oldu” dedi.
Belde halkı ise yapılan çalışmaları büyük bir mutlulukla karşılarken, Ünal Korkmaz belediyenin yaptığı çalışmaların beldeye önemli güzellikler kazandırdığını belirterek, Belediye Başkanı Akbulut’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021