SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Topakkaya Kent Meydanı Projesinin Yapımına Başlandı

Topakkaya Kent Meydanı Projesinin Yapımına Başlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 31.07.2015 - 11:56

Topakkaya Kent Meydanı Projesinin Yapımına Başlandı

Aksaray Belediyesi tarafından Topakkaya Beldesi’ne 12 bin metrekarelik bir alana yapılacak olan Kent Meydanı projesi için start verildi.
İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, amaçlarının Topakkaya Beldesi halkına en iyi hizmeti verebilmek olduğunu söyledi. Başkan Akbulut, “Bu alanda daha önce, 89-99 yıllarında yapılmış belediye ait garajımız vardı. Geçmiş dönem içinde yapılan doğru bir uygulamaydı ancak şu an için bir verimliliği kalmadı. Şimdi buranın etrafında okulumuz, lisemiz, camimiz, çevre düzenlemesi ve pazar alanımız var. Bu da burada görüntü kirliliği oluşturuyor. Biz burayı yıkarak yeni bir proje yaptık. Proje kapsamında burası devası bir kent meydanı haline getireceğiz. Camimizle de bu meydanı bütünleştireceğiz. Şu anda projeler hazırlanıyor. İnşallah Haziran seçimlerinden önce burası hazır olacak. Kent Meydanı’mızın içinde hem okul öğrencilerimize yönelik, hem de cami cemaatimize yönelik sosyal aktivite alanları olacak. Burada hoşça, nezih bir mekanda vakit geçirebilecekler. Peyzaj düzenlemesi olacak, oturma grupları olacak, yeşillikler olacak. Ayrıca daha fazla amaçlarda da kullanılabilecek. Mesela siyasi bir miting alanı olarak da kullanılacak. 15 bin kişiye birden hitap edebilecek bir alan olacak” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021