SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TOKİ’nin En Büyük Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi Aksaray’da Yapılıyor

TOKİ’nin En Büyük Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi Aksaray’da Yapılıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 15.01.2018 - 14:52

TOKİ’nin En Büyük Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi Aksaray’da Yapılıyor

TOKİ işbirliğiyle, 375 milyonluk bir yatırımla yenilenen sanayi sitesi projemizle ilgili ulusal basının bir çoğunda haberler paylaşıldı. Proje Türkiye’de TOKİ’nin sanayi kentsel dönüşümü projeleri içinde en büyük olanı. Yapılan haberlerde Aksaray Küçük Sanayi Sitesinden şu şekilde bahsedildi.

AKSARAY’A YENİ SANAYİ SİTESİ

Aksaray sanayi esnafı için önemli bir yatırım olan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin hazırlık süreci tamamlandı. 375 milyon lira yatırım bedelli projenin uygulama süreci iki ay içinde başlıyor.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki heyetle Ankara’da yapılan toplantıda, Yeni Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin, önemli sanayi yatırım projelerinden biri olacağını söyledi.

Projenin, TOKİ’nin yürüttüğü ticaret ve sanayi merkezi uygulamaları arasında da önemli bir yeri olacağını vurgulayan Turan, 375 milyon lira yatırım ile 3 milyon metrekare alan üzerinde nitelikli bir sanayi çevresinin oluşturulacağını kaydetti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021