SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 01.11.2017 - 8:51

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret

Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürü Ayhan Ermiş OSB idari birim çalışanları ile birlikte OSB içerisinde eğitim ve öğretime başlayan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serdar Mızrak ve okul öğrencileri ile görüşen Ermiş; sanayileşmenin daha üst seviyelere geçebilmesi için nitelikli iş gücü ihtiyaçlarını bölge içinde yapılan okullarla birlikte gidermeyi amaçladıklarını, bu kapsamda TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yapılan işbirliği ile Aksaray OSB içerisinde mesleki ve teknik eğitim veren çok önemli bir eğitim kurumunun Aksaray’a kazandırıldığını söyledi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Ermiş; öğrencilerin bölgeyi tanımaları için teknik gezi düzenledi. Gezide öğrencilere OSB müdürlüğüne ait İtfaiye binası, Atıksu Arıtma Tesisi ve laboratuvarın tanıtımı yapıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021