SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » TMO ve ATB’den Ortak İstişare Toplantısı

TMO ve ATB’den Ortak İstişare Toplantısı

A - +

Aksaray Haberleri - 07.01.2017 - 12:41

TMO ve ATB’den Ortak İstişare Toplantısı

Aksaray Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Fatih KAYA, Aksaray Ticaret Borsasını Ziyaret Ederek Borsa Esnafı İle İstişarelerde Bulundu.

Aksaray Ticaret Borsasını ziyaret eden ve borsa esnafı ile istişare toplantısı gerçekleştiren TMO Müdürü Fatih Kayayı Aksaray Ticaret borsası Başkanı Hamit Özkök Karşıladı.

Aksaray Ticaret Borsası Toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısına Aksaray ticaret borsası başkanı Hamit Özkök, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Fatih Kaya, Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ramazan Etlik ve Borsa Esnafı Katıldı.

Toplantıda esnafın sorun ve sıkıntıları dile getirilerek çözüm önerileri istişare edildi. Yapılan toplantı sonrası bir açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Aksaray Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Fatih Kaya’ ya teşekkür ederek, şu ifadelere yer verdi.

“Aksaray Ticaret Borsası olarak müdürümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizler tarımın öncü kuruluşları olarak her zaman üretenin, üreticinin ve tüccarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Müdürümüz ’ün buraya gelmesi borsa esnafımız açısından tanışma, kaynaşma, sorun ve sıkıntıları dile getirme ve istişare edebilme imkânı sağladı. Müdürümüz konunun uzmanı, donanımlı, hem çiftçi gözü ile hem de tüccar gözü ile tarıma hâkim olduğundan dolayı kendisi ile esnafımızın sorunlarını çözebilme imkanı da yakalamış olduk. Bu manada kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Aksaray Ticaret Borsası olarak her zaman TMO’nun yapmış olduğu projelerde yanında olduğumuz gibi onlarda bizim her türlü projemizde yanımızda oluyorlar. Hepinize buraya kadar geldiğiniz için teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

Aksaray Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Fatih KAYA ise “Biz toprak mahsulleri ofisi olarak tüccarımızın yem ve yem maddesi üreten fabrikalarımızın, esnafımızın ver üreticilerimizin Aksaray TMO müdürlüğünden öncelikli faydalanmaları, Arpa alımlarında öncelik sırada bulunmaları konusunda gerekli çalışmaları yapacağız. Biz üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın” diyerek “sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021