SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Tıp Fakültesi İçin Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Tıp Fakültesi İçin Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

A - +

Aksaray Haberleri - 22.09.2016 - 11:57

Tıp Fakültesi İçin Çalışmalar Aralıksız Sürüyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Sağlık Bakanlığı’nın Tıp Fakültesi’ne ilişkin Afiliasyon Protokolü’nün imzalanmasından sonra, sürecin nasıl işleyeceğine dair bilgi alışverişinde bulunmak, detayları görüşmek üzere, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’ne ziyarette bulundu.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Himmet Turgut ile görüşen Rektör Şahin, Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin, vatandaşların sağlık hizmetlerinden daha etkin ve kaliteli olarak yararlandırılmaları için özellikle uzman hekimlik düzeyinde nitelikli hizmet verilmesi için çalışmaların el birliği ile devam ettiğini belirtti.

Ayrıca, Prof. Dr. Yusuf Şahin Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü arasındaki ortak çalışma alanları üzerinde istişarelerde bulunmak üzere Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek İl Müdürü İsrafil Aktürk ile fikir alışverişinde bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021