SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Tıp Fakültesi Aksarayımıza Hayırlı Olsun”

“Tıp Fakültesi Aksarayımıza Hayırlı Olsun”

A - +

Aksaray Haberleri - 27.08.2015 - 14:57

“Tıp Fakültesi Aksarayımıza Hayırlı Olsun”

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesinin kurulması ile ilgili yazılı yayınladığı basın bildirisinde, bizler AK PARTİ olarak çıktığımız yolda tarihi bir sorumluluk üstlendik ve karanlıkları aydınlığa çıkartmak için mücadele ettik. Dürüst, ilkeli, demokratik siyaseti kendimize şiar edindik. İlimize kazandırılması gereken tüm yatırımlar için canla başla çalışmaya yemin ettik, dedi.

Resmi gazetede yayınlanması ile Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi kurulması kararını onayladığını, böylece Aksarayın yıllardır hasretini çektiği Tıp Fakültesinin kurulması kesinleştiğini belirtti. İl Başkanı, her fırsatta Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na, Sağlık Bakanımız Sn.Mehmet Müezzinoğlu’na şehrimizin önemli ihtiyaçları ve hemşehrilerimizin beklentilerini bir rapor olarak kendilerine sunduğumuz gibi, Tıp Fakültesinin öneminden, bu konunun Aksaray için olmazsa olmazından bahisle kendilerine söz istemiştik, dedi.

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin tüm Aksaray hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diler, başta onaylayarak tıp fakültesini bizlere kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na olmak üzere, Grup Başkan Vekili Sn.İlknur İnceöz’e, Milletvekilimiz Sn.Nevzat Palta’ya, Aksaray Belediye Başkanımız Sn.Haluk Şahin Yazgı’ya, önceki dönem Milletvekillerimiz Sn.Ali Rıza Alaboyun’a, Sn.Ruhi Açıkgöz’e, Aksaray Üniversite Rektörümüz Sn.Yusuf Şahin’e teşekkür eder, sevgi ve selamlarımı sunarım,” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021