SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Teşkilatımız İle Birlikte Halkımızın Emrindeyiz

Teşkilatımız İle Birlikte Halkımızın Emrindeyiz

A - +

Aksaray Haberleri - 29.06.2019 - 15:15

Teşkilatımız İle Birlikte Halkımızın Emrindeyiz

Göreve geldiği ilk günden bu yana günlük mesaisinin tamamını İl Teşkilatında geçiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, özellikle partiye gelen her vatandaşla bire bir görüşerek, talep ve önerilerini dinleyerek çözüme kavuşturuyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde temsil etmek adına yoğun çaba sarf eden İl Başkanı Altınsoy, bir yandan teşkilat çalışmaları bir yandan da Aksaraylılarla bir araya gelerek günün her saatinde Parti ve Aksaray’a hizmet için adeta zamanla yarışıyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana özellikle Aksaray halkına partinin kapılarının açık olması noktasında büyük bir özen gösterdiklerini söyleyen Altınsoy, “Bizler AK Parti kadroları olarak nereden geldiğimizi ve buralarda bulunuş gayemizi çok iyi biliyoruz. Sonuçta bizler de halktan birer bireyiz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile İl Başkanı olarak bu makamda bulunuyoruz ve sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.

Her gün il başkanlığında nöbetçi başkan yardımcısı bulunduğunu ve kendisinin de her fırsatta vatandaşlarla görüştüğünü belirten Başkan Altınsoy, “Bizim Partimizin temelinde insana hizmet var. Halkını kucaklamayan, ondan güç almayan hiç bir siyasi hareket de başarılı olamaz. Zaten AK Parti iktidarının 17 yıllık başarı hikayesinin özeti de budur. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz hemşerilerimizle gerek partide gerekse de sosyal hayatın içinde bir arada olmaya özen gösteriyoruz. İl Başkanlığı olarak bir gün değil, her gün halk günü anlayışıyla hizmet vermeye çalışıyoruz. Ve özellikle de her vatandaşımızla bire bir görüşme yapıyoruz. Onları tek tek dinleyerek, yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

AK kadrolarla birlikte Aksaray’ı ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gerek yerelde gerekse Bakanlıklarda gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Altınsoy, “Aksaray’a değer katmak ve katkı sağlamak için sorunlarımızın tespiti ve çözümü noktasında şehrin tüm paydaşlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdükçe inanıyorum ki şehrimiz, hedeflediğimiz noktalara en kısa sürede ulaşacaktır. Şehrimizi bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak amacıyla mesai mefhumu gözetmeden hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

AK Parti iktidarının gücüyle Aksaray’ın hızla geliştiğini vurgulayan İl Başkanı Altınsoy, “Teşkilatlarımız ile birlikte halkımızın emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021